The building

From the luxuriously finished foyer to your light-filled apartment, you’ll feel the contemporary sensibility and attention to detail. A zoned living approach makes spaces both welcoming and functional, with access, storage, appliances and connectivity designed in. Generous apartment frontages to the street, courtyard and revitalised laneways provide ample light and air, with large usable balconies and courtyards. A lush central courtyard is designed as a quiet sanctuary – a superbly landscaped urban oasis exclusively for residents to share.

The Interior

Every detail at Lilix is elegantly practical. This is reflected in the solid timber floors, reconstituted stone benchtops, Smeg appliances and lustrous porcelain splashbacks. Timber veneers, thoughtful storage, study nooks and island benches bring it all together to evoke a sense of home.